Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Doar daca e magazinul ei..... In calitate de angajata, oricum primeste.
 3. Legislatia nu prevede o durata maxima de somaj tehnic. Va dura cat isi va permite angajatorul sa te tina - o luna ... doua ... Pe perioada starii de urgenta, cat va fie ea data prin lege, nu e specificat in lege altceva.
 4. Știe cineva cât, pe ce perioadă maximă se poate acorda șomajul tehnic? Concret..
 5. Earlier
 6. Din prelucrarea lemnului/timplarie se poate face arta. Important este sa-ti placa ce faci si sigur vor urma si satisfactiile materiale! Oricum nici un salariu de 3000 lei net/luna nu era de neglijat!
 7. O persoana care lucreaza ca vanzatoare intr-un magazin care isi suspenda activitatea, poate obtine ajutor de somaj? Chiar daca, teoretic, ar putea gasi alt post de vanzatoare, la alt magazin?
 8. Caut loc de munca cu plata la zi in orice domeniu apt pentru orice fel de munca, disponobilitate non stop, octavia 790179388
 9. verificați în contractul de muncă individual și cel colectiv, daca acest motiv nu a fost exclus din contractul dvs. de muncă sau prin contractul colectiv. În caz de conflicte cu angajatorul nu ezitați să contactați un centru de consiliere pentru informații temeinice în acest sens.
 10. In Romania se munceste mult si prost. Parerea mea.......... Adica ineficient...
 11. Salut, am un amic de 28 de ani care se afla intr-o dilema: pe scurt, situatia lui e urmatoarea: absolvent 12 clase liceu cu profil tehnologic, prelucrarea lemnului, fara BAC, la 20 de ani s-a imbolnavit de leucemie, dupa tratamente de aprox. 2 ani - declarat vindecat, a mai stat acasa inca aproape 2 ani pe o pensie de boala, infirma (undeva la 250 - 300 lei), ulterior a venit la Timisoara, s-a angajat la o fabrica de cauciucuri, a stat 3 ani acolo, lucru greu, in ture de noapte, salar maxim 3000 lei net/luna, daca lucra si pe weekend, dupa care satul de munca grea de acolo a plecat aproape un an in Anglia, ceva ospatar, putin peste 1000 lire in mana, dar in final s-a intors acasa pe motiv ca nu-i placea munca in sine de ospatar acolo si ca nu era intre romani. Intrebarea e urmatoarea: ce ar putea face baiatul asta, fara BAC, aici, in Romania (Timisoara),cu chirie, ca sa poata sa-si asigure un trai cat de cat decent, si sa poata pune si ceva banuti deoparte din salar? Din spusele lui un 3000 lei/net in Timisoara nu-i ajunge, 1000 lei se duc direct pe chirie, plus cheltuieli intretinere, mancare, haine. Sa se duca in strainatate sa faca munci necalificate sezoniere, nu vrea, nu poti face cariera din asta. Jandarmerie/pompieri/asistenta medicala/infirmierie ai nevoie de BAC. Eu l-am sfatuit sa-si ia acest asa zis 'examen al vietii', ca sigur ii se deschid mai multe drumuri odata cu el. In rest, pe site-urile de job-uri de regula salariile nu se publica in anunt. La el e si problema ca nu si-a gasit inca ceva ce sa-i placa cu adevarat sa faca, in afara de hobby-ul pe care il practica de 5+ ani, culturismul, la nivel amator, dar din spusele lui nu ar avea prea multe de castigat ca un simplu antrenor de fitness. El urmareste sa faca o specializare/calificare din care se aiba continuitate si sa poata duce un trai decent la oras, stand intr-o chirie. Voi ce parere aveti?
 12. Doresc angajare sofer ct B permis de 5 ani, fara evenimente. Vb limba, Turca, fluent. Germana, mediu engleza, mediu. Va multumesc. Astept oferte din partea, dum. Multumesc.
 13. Consider, din ce în ce mai mult, că această condiție de 8 ore pe zi este o fantomă ținută în viață doar de convingerile a foarte mulți oameni că așa „trebuie” să arate viața. Acest busyness este o boală care a pus stăpânire pe mințile noastre. Doar că nu e adevărată. Există o mulțime de locuri în lumea asta mare unde oamenii muncesc mult mai puțin și mult mai rar. Am cunoscut în Vietnam un tip care muncește 2-3 ore pe zi. Am prieteni care lucrează câteva ore pe săptămână. Niciunul dintre ei nu e milionar. Doar a ales să caute alte opțiuni.
 14. angajatorul are o obligația legală să protejeze sănătatea angajaților. de exemplu trebuie să pună la dispoziție produse de dezinfectare. firma trebuie să vă informeze despre protecția muncii și regulamentele de igienă precum și să impună standarde igienice care să vă protejeze în caz de pericol de infecție.
 15. Mi-a venit astazi scrisorica cum c-am fost repartizat catre BCR pentru pilonul 2 de pensii. Am incercat inregistrarea pe cnpp.ro, insa campurile 'judet' si 'act identitate' nu au nicio selectie, deci nu pot depune cererea. Imi pare ceva clasic pt orice site facut de guvernanti, dar...cum naiba vad ce contributii am? Si 2 la mana, care-ar fi procedura de schimbare a bancii? Care-s optiunile preponderente printre romani? Multumesc anticipat.
 16. Salutare, ce salariu are un agent de politie de frontiera abia iesit dupa bancile scolii? Cam pe la cat ar putea ajunge cu timpul?
 17. Fotograf, caut colaborare cu diverse firme pentru realizarea fotografiilor publicitare. Fotografie de produs, fashion, fotografie de interior, etc. Exclus fotografie de nunta/botez/majorat. 0758985233
 18. ceva despre comunicare, daca vrei, aici: https://www.academia.edu/14694520/MANAGEMENTUL_COMUNICĂRII_ÎN_SITUAŢII_DE_CRIZĂ
 19. Potrivit INS, în luna decembrie 2019, câştigul salarial mediu nominal brut a fost 5.465 lei, cu 269 lei (+5,2%) mai mare decât în luna noiembrie 2019, iar cel mediu nominal net a fost 3.340 lei, în creştere faţă de luna precedentă cu 161 lei (+5,1%). Comparativ cu luna decembrie a anului precedent, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 13,0%.
 20. Coafor din Constanta, cauta personal pentru angajare temporara. Telefon 0722542211
 21. Angajatorul poate depune o cerere de indemnizație pentru program redus de lucru (Kurzarbeitergeld). Angajatorul primește un sprijin financiar de la agenția publică de ocupare a forței de muncă (Arbeitsagentur) pentru salariile angajaților care nu primesc suficient de muncă. Această indemnizație reprezintă 60% din salariul net, iar dacă aveți cel puțin un copil, indemnizația ajunge la 67% din salariul net. Dacă angajatorul vă trimite acasă, nu uitați că este obligat să vă plătească mai departe salariul. Vă recomandăm să cereți angajatorului să vă confirme în scris că vă trimite acasă sau dacă acesta refuză să vă ofere un document scris, încercați să nu vorbiți cu el despre aceasta fără a vă asigura că aveți pe cineva ca martor la discuție. În abatoare, condițiile de lucru sunt și mai dificile în plină criză Angajatorul nu are voie să vă oblige să luați zile libere ca să epuizați orele suplimentare. Fără acordul dumneavoastră, angajatorul nu are acest drept. Dacă angajatorul decide să închidă firma preventiv, acesta este obligat să vă plătească mai departe salariul pentru această perioadă. Atenție! Nu semnați niciun document pe care-l primiți de la angajator din cauza epidemiei de coronavirus. Este posibil să semnați în neștiință de cauză modificarea, rezilierea contractului sau chiar concedierea. Semnătura poate avea consecințe foarte grave și ireversibile.
 22. Cum ar trebui sa ne comportam la servici, in conditiile starii de urgenta de azi?
 23. Scopul unui CV simplu pentru download nu este de a reda experienta ta, ci de a demonstra de ce esti potrivit pentru jobul la care aplici. Cum poti sa faci acest lucru? Redand fiecare responsabilitate suficient de specific si sugestiv astfel incat sa evidentiezi abilitatile tale. Realizez cv-uri. Tel 0745255452
 24. Angajam ospatar, restaurant in Bacau. Tel 0745258885
 25. Salut. Exista cineva din Italia, la munca, pe acest forum?
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
 • Create New...