Jump to content
JobX - Forumul de job-uri

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Companie multinationala angajeaza pentru Call Center-ul din Bucuresti vorbitori fluenti de engleza si francezaCerinte:-nivel foarte bun de cunoastere a limbii engleza si franceza-cunostiinte utilizare PC-NU ESTE NECESARA EXPERIENTAConditii de munca deosebite si salarizare corsespunzatoare, Salariu de debut incepe de la 2300 lei net+ bonuri de masa.Dupa 6 luni la salariul se vor adauga sporuri pentru performanta care pot duce salariul pana la un minim de 3500 leiPentru detalii sunati la 0726614351 sau trimiti mesaj sau CV la remus@email.comPentru alte proiecte mai amgajam vorbitori ai urmatoarelor limbi straine:- rusa -engleza-Germana si engleza-italiana-Spaniola-Germana
 3. Lucrez in Europa

  Dulgher Cofrator in Franta

  ESTI DULGHER COFRATOR? HAI CU NOI IN FRANTA NOI ITI OFERIM UN LOC DE MUNCA: *STABIL, *SIGUR, *BINE PLATIT In schimb, asteptam de la tine: * Seriozitate, indemanare, implicare * Experienta in realizarea cofrajelor folosind panouri de mari dimensiuni * Cunoasterea sistemelor metalice SATECO * Experienta in lucru dupa plan * Capacitatea de a lucra la inaltime * Cunoasterea limbii franceze constituie avantaj *Permis de conducere- constituie avantaj Sarcinile principale vor fi: *Montarea sistemelor de cofrare SATECO *Montare cofraje pentru diferitele elemente de rezistenta ale constructiilor (fundatii, stalpi, grinzi, plansee, scari, pereti) *Demontarea cofrajului dupa verificarea prealabila a intaririi betonului *Marcarea pozitiei panourilor care urmeaza a se monta, in conformitate cu planul de executie Ce oferim? * Salariu platit la timp: 1900 euro/luna * Posibilitatea reala a orelor suplimentare * Cazare * Transport de la cazare la locul de munca * Asigurare medicala internationala gratuita *Suport pe perioada detasarii * Siguranta ofertei- fara costuri ascunse * Angajarea intr-o companie recunoscuta si recomandata de clientii francezi Persoanele interesate ne pot contacta la adresa recrutare@stafftemp.ro sau 0770589355
 4. ramonagoga

  Site-urile de job-uri isi mai au vreun rost?

  Nu cred ca mai au un rost, de exemplu daca vrei sa faci bani pentru o locuinta e cam greu sa-ti gasesti unul pentru asta. Eu am strans niste bani si acum caut garsoniere de vanzare Bucuresti . Sper sa gasesc cat mai repede, m-ai putea ajuta?
 5. joburi in constructii. vaslui. telefon 0742154255
 6. la targu mures.. La unele funcții au fost afectate salariile angajaților, deoarece prin aplicarea procentului de indexare cu 25% prevăzut în lege și trecerea contribuțiilor în sarcina angajatului, salariul brut depășește brutul din lege, astfel salariul stabilit este cel prevăzut în lege valabil pentru anul 2022” a declarat Gáspárik Attila, Directorul executiv al Teatrului Național Târgu-Mureș.
 7. filottibraila

  deductibilitate cheltuieli salarii ?

  se vede ca nu stie nimeni. intreaba si tu pe altundeva..
 8. danandronescu

  SC Tehnic Job Consult SRL Bucuresti

  Feriti-va de ei, ofera contracte de munca false si din pacate sunt peste 20 de romani care au ajuns in UK prin intermediul lor "angajati" ai unor spalatorii auto. Evident firma din UK nu a aplicat pentru WP, nici nu avea cum, pentru job-uri de necalificati si astfel oamenii lucreaza ilegal si sunt tratati si platiti extrem de prost. Sa nu mai spun ca bietii oameni au platit fiecare peste 1000 euro drept comision de intermediere. Va rog sa postati oriunde aceste date despre aceasta firma si astfel sa le taiem un pic elanul, caci evident din nou autoritatile romane (daca le putem numi asa), spun ca nu le pot face nimic escrocilor. Poate dl. Ambasador Jinga se va implica si va gasi o cale sa impiedicam acesti traficanti de carne vie sa mai comita astfel de fapte. Poate niste fluturasi in limba romana in fiecare aeroport distribuiti gratuit cu un titlu sugestiv ar ajuta.
 9. danandronescu

  salubritate

  Doresc angajare in domeniul salubritatii.. Vaslui. tel. prin mesaj privat
 10. melisa89iasi

  Joburile in Canada..

  Dacă va ganditi sa va stabiliti si sa munciti în Canada, trebuie să va informati despre recunoașterea calificarilor si diplomelor dumneavoastra. Înțelegerea modului în care diplomele si calificarile dumneavoastra sunt recunoscute vă va ajuta să va adaptati la viața și munca în Canada. Recunoașterea calificarilor si diplomelor dumneavoastra este procesul prin care se verifica dacă educația, formarea si experienta de munca dobandite in Romania se echivaleaza cu standardele stabilite pentru lucrătorii din Canada. Unele lucruri pe care trebuie să le cunoasteti: Daca va calificati pentru a emigra in Canada nu înseamnă că educația , experiența de muncă și calificarile profesionale sunt recunoscute automat în Canada Munca în unele ocupatii din Canada, inclusiv anumite meserii, pot solicita o licență. Pentru a obține o licență, va trebui să obtineti acreditările recunoscute. Puteți începe procesul de acreditare, de evaluare și de recunoaștere înainte de a sosi în Canada. Realizarea acreditărilor implica timp si costuri suplimentare. În scopul de a facilita procesul de recunoaștere a acreditarilor străine, guvernul federal are un birou numit Foreign Credentials Referral Office (FCRO). FCRO oferă informații despre modul în care puteți echivala diplomele si calificarile in Canada. Aceste informații sunt disponibile pe site-ul FCRO la www.credentials.gc.ca sau de la Service Canada (apel 1-888-854-1805 sau vizitați un Service Canada Centre în persoană).Site-ul FCRO este, de asemenea, o sursă excelentă de informații cu privire la multe alte aspecte ale cautarii unui loc de munca Canada.
 11. melisa89iasi

  Cdul muncii modificat de PSD-isti?

  au trecut doi ani si ceva, de la alegeri. totul cam e la mana lor
 12. Buna. Azi se mai poate vorbi de conduita la locul unde muncesti? Cu aceste generatii de absolventi educati intre 89 si 2000?
 13. Aveti 18 ani impliniti? Aveti abilitati in comunicare si utilizarea computerului? Aveti un loc de munca in colectivul este mai numeros,sau un cerc de rude si prieteni,carora sa le prezentati oferta in cauza? Solicitati prin vreau detalii la adresa de mail :alexandruotetea@yahoo.com sau pe facebook pagina Alexandru Otetea.
 14. OTETEA

  Caut job online

  De curand am primit o legitimatie de cumparaturi pentru in urias holding, care functioneaza in 47 tari.Cu aceasta lgitimatie se pot face cumparaturi la peste 1600 parteneri comerciali din Romania si 100.000 in lume.Pentru persoanele care doresc sa depaseasca statutul de client,pot opta si pentru o activitate de SHOPINGS NETWORK,care poate sa aduca venituri in functie de reteaua formata,volumul de cumparaturi reprezentat prin Shopings Points.Doriti sa deveniti agent marcheter si apoi sa urcati in cariera?Solicitati si alte detalii la adresa de mail alexandruotetea@yahoo.com
 15. Firma HRBC caută personal pentru postul de maistru producție, pentru regiunea La Seguiniere, care se află în apropierea orașului Nantes, Franța. - Atribuțiile angajatului: să asigure operațiunile corespunzătoare liniei de producție, să ajusteze mașinile de arome, să completeze documentele de calitate, să verifice defecțiunile apărute, să participe la training-urile necesare, etc; - Cerințe: permis de conducere (cat. B), cunoștințe de limba franceză (B2 sau C1), reprezintă un avantaj, cunoștințe de citire, scriere și calcul în limba franceză și engleză; - Programul de lucru este de 35 de ore pe săptămână (ture: 5:00-13.00; 13:00-21:00; 21:00-5:00) + ore suplimentare plătite, dacă este necesar, iar turele de noapte sunt plătite cu 10% mai mult; - Se asigură contract cu firma HRBC Franța - Salariul oferit: 9,88€/ora, prețul brut + sporuri Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0735842601 sau pe adresa de email: romania@interimax.com .
 16. Firma HRBC caută personal pentru postul de instalator armătură, pentru orașul Paris, Franța . - Atribuțiile angajatului:armarea cu ajutorul clemelor de armare, tăierea și îndoirea tijelor, asamblarea armăturilor, muncă fizică și manuală cu scopul construirii unui metrou; - Cerințe: permis de conducere(cat. B), experiență în asamblarea de armături sau lucrări de construcție, acuratețe, precizie; - Programul de lucru este de 35 de ore pe săptămână + ore suplimentare plătite, daca este necesar + contract cu firma HRBC Franța. - Salariul oferit: 10€/ora, prețul brut + sporuri Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0735842601 sau pe adresa de email: romania@interimax.com .
 17. Firma HRBC caută personal pentru postul de dulgher/muncitor forestier, pentru regiunea Alpi, Franța. - Atribuțiile angajatului: construirea fundațiilor, montarea(grinzilor de podea, ușilor, scărilor, ornamentelor), abilitatea de a citi și interpreta planurile, desenele și schițele; - Cerințe: permis de conducere(cat.B), limba franceză sau engleză la nivel comunicativ, centura personală a tâmplarului(creioane, echipament mic); - Programul de lucru este de 35 de ore pe săptămână + ore suplimentare plătite, daca este necesar + contract cu firma HRBC Franța - Salariul oferit: 10€/ora, prețul brut + sporuri . Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0735842601 sau pe adresa de email: romania@interimax.com
 18. Salut. Credeti ca siteurile cu joburi isi mai au vreun rost in ziua de azi, avand in vedere puzderia de anunturi si de siteuri, incat nu mai stii care sunt pe bune si care nu?
 19. Caut loc de munca la domiciliu, online.Sunt interesata de diverse activități de back-office: traduceri engleza-romana, culegere de date si de text, creare articole pentru publicatii on-line, customer support representative (live suport clientilor companiilor active cu precadere in on-line).Rog si ofer seriozitate!
 1. Load more activity

  Utile

 • Ministerul Muncii
 • Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca
 • Inspectoratului General pentru Imigrari
 • Locuri de munca in U.E.
 • Statistici

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia ni le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum. Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

Urmăriţi-ne pe reţelele de socializare

×

Important Information

Terms of Use