Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Earlier
 3. Buna seara. Felicit initiatorii acestui site de discutii. Adica mi se pare tare sa ai un loc unde sa discuti despre locuri de munca, nu numai sa citesti anunturi. Internetul e plin de siteuri de anunturi.
 4. mobila. daca te pricepi la design, castigi o gramada de bani....
 5. Buna ziua. Se spune ca "Bărbații se pot pensiona anticipat cu cel mult cinci ani mai devreme față de vârsta standard de pensionare, dar numai dacă au ajuns la un stagiu de cotizare de 43 de ani (cu opt ani mai mare față de stagiul complet de cotizare, respectiv 35 de ani)." Exista cineva care sa-mi expliciteze cum e cu limbajul asta de lemn?
 6. Caut persoana cu studii de specialitate pentru deschiderea unui magazin de piese auto, si consultanta de specialitate, in zona Galati. Posed capital. Telefon 0724759996. Mesaj pentru Dl Dogaru.
 7. Tamplar cu experienta, doresc angajare. Vaslui. 0745254774
 8. Vă trimit alăturat informațiile referitoare la Programul IMM INVEST România 2020. Prin intermediul acestui program, Microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) din România vor putea obtine credite bancare cu dobânzi suportate de stat o perioadă limitată. Principiul de selecție: Până la epuizarea bugetului, pe baza solicitărilor de credit aprobate de băncile partenere (nu pe baza înregistrării online). Avantaje si conditii de participare: ü Microîntreprinderi, întreprinderi mici şi mijlocii (0-249 angajați) cu capitaluri pozitive în 2019 ü Necondiţionat de justificarea scăderii cifrei de afaceri datorită contextului COVID-19 ü Nu necesită obţinerea Certificatului de stare de urgenţă ü Creditele beneficiază de dobânzi subvenționate de 100% până în 31.12.2020, cu posibilitatea de prelungire până în 31.12.2022 ü Rambursare anticipată: fără costuri, fără comisioane suplimentare ü Beneficiarii se angajează să nu disponibilizeze personalul existent în perioada: 4 aprilie 2020 - 31 decembrie 2020. ü Toate domeniile de activitate eligibile* *cu excepţia: activităţi de jocuri de noroc şi pariuri, producţie sau comercializare de armament, muniţii, explozibili, tutun, alcool, substanţe aflate sub control naţional, plante, substanţe şi preparate, stupefiante şi psihotrope, activităţi de investigare şi protecţie. Daca doriti sa discutati cu un consultant specializat pe acest program, ne puteti contacta la nr:0799085242 / 0785181646
 9. fain. uitati ceva pe cam intreg secolul 20...... https://insse.ro/cms/ro/content/câștiguri-salariale-din-1938-serie-anuală-0
 10. Sunt interesat. Va pot contacta doar prin telefon?
 11. Salutare. Care e experiența voastră cu joburi de reprezentanți? Cât de des trebuie să conduceți pe distanțe lungi și obositoare din cauza jobului?
 12. Din Bacau, caut loc de munca, in atelier auto. Tel. 0748547778
 13. Am lucrat cu ceva an in urma, un pic. Ce vrei sa afli?
 14. Compania mare, multinațională este un mediu puternic concurențial, cu condiții bune (sediu nou și dotat/securizat, echipamente performante), ținte și sarcini foarte clare, provocatoare, ore suplimentare nu neapărat plătite, stagii de pregătire în țară și străinătate, uneori posibilitatea de avansare, un numar mare de colegi, accesul la un grup (elitist uneori) de evenimente corporatiste, un capitol în CV cu greutate, bonusuri sub formă de bani/ asigurări medicale/ abomanamente la săli de sport, evenimente de socializare/motivare/recreere, implicarea în activități umanitare, relativă stabilitate, automobil, locuința de serviciu, acțiuni, etc. Simți cum emană putere. Administrația (locală sau centrală): este un mediu aproape neconcurențial, cu un program de muncă fix, cu o admisie discutabilă la nivel de abilități profesionale, o bază materială învechită, integrarea într-un sistem de relații personale, relativă stabilitate. Este un mediu în foarte lentă schimbare, în evoluție spre bine. Firma mică/ medie: se caracterizează prin mediu de lucru familial, liniște, libertate, flexibilitate, paletă largă de activități profesionale. Poți deschide ferestrele când vrei, te îmbraci mai relaxat.
 15. Doar daca e magazinul ei..... In calitate de angajata, oricum primeste.
 16. Legislatia nu prevede o durata maxima de somaj tehnic. Va dura cat isi va permite angajatorul sa te tina - o luna ... doua ... Pe perioada starii de urgenta, cat va fie ea data prin lege, nu e specificat in lege altceva.
 17. Știe cineva cât, pe ce perioadă maximă se poate acorda șomajul tehnic? Concret..
 18. Din prelucrarea lemnului/timplarie se poate face arta. Important este sa-ti placa ce faci si sigur vor urma si satisfactiile materiale! Oricum nici un salariu de 3000 lei net/luna nu era de neglijat!
 19. O persoana care lucreaza ca vanzatoare intr-un magazin care isi suspenda activitatea, poate obtine ajutor de somaj? Chiar daca, teoretic, ar putea gasi alt post de vanzatoare, la alt magazin?
 20. Caut loc de munca cu plata la zi in orice domeniu apt pentru orice fel de munca, disponobilitate non stop, octavia 790179388
 21. verificați în contractul de muncă individual și cel colectiv, daca acest motiv nu a fost exclus din contractul dvs. de muncă sau prin contractul colectiv. În caz de conflicte cu angajatorul nu ezitați să contactați un centru de consiliere pentru informații temeinice în acest sens.
 22. In Romania se munceste mult si prost. Parerea mea.......... Adica ineficient...
 23. Salut, am un amic de 28 de ani care se afla intr-o dilema: pe scurt, situatia lui e urmatoarea: absolvent 12 clase liceu cu profil tehnologic, prelucrarea lemnului, fara BAC, la 20 de ani s-a imbolnavit de leucemie, dupa tratamente de aprox. 2 ani - declarat vindecat, a mai stat acasa inca aproape 2 ani pe o pensie de boala, infirma (undeva la 250 - 300 lei), ulterior a venit la Timisoara, s-a angajat la o fabrica de cauciucuri, a stat 3 ani acolo, lucru greu, in ture de noapte, salar maxim 3000 lei net/luna, daca lucra si pe weekend, dupa care satul de munca grea de acolo a plecat aproape un an in Anglia, ceva ospatar, putin peste 1000 lire in mana, dar in final s-a intors acasa pe motiv ca nu-i placea munca in sine de ospatar acolo si ca nu era intre romani. Intrebarea e urmatoarea: ce ar putea face baiatul asta, fara BAC, aici, in Romania (Timisoara),cu chirie, ca sa poata sa-si asigure un trai cat de cat decent, si sa poata pune si ceva banuti deoparte din salar? Din spusele lui un 3000 lei/net in Timisoara nu-i ajunge, 1000 lei se duc direct pe chirie, plus cheltuieli intretinere, mancare, haine. Sa se duca in strainatate sa faca munci necalificate sezoniere, nu vrea, nu poti face cariera din asta. Jandarmerie/pompieri/asistenta medicala/infirmierie ai nevoie de BAC. Eu l-am sfatuit sa-si ia acest asa zis 'examen al vietii', ca sigur ii se deschid mai multe drumuri odata cu el. In rest, pe site-urile de job-uri de regula salariile nu se publica in anunt. La el e si problema ca nu si-a gasit inca ceva ce sa-i placa cu adevarat sa faca, in afara de hobby-ul pe care il practica de 5+ ani, culturismul, la nivel amator, dar din spusele lui nu ar avea prea multe de castigat ca un simplu antrenor de fitness. El urmareste sa faca o specializare/calificare din care se aiba continuitate si sa poata duce un trai decent la oras, stand intr-o chirie. Voi ce parere aveti?
 24. Doresc angajare sofer ct B permis de 5 ani, fara evenimente. Vb limba, Turca, fluent. Germana, mediu engleza, mediu. Va multumesc. Astept oferte din partea, dum. Multumesc.
 25. Consider, din ce în ce mai mult, că această condiție de 8 ore pe zi este o fantomă ținută în viață doar de convingerile a foarte mulți oameni că așa „trebuie” să arate viața. Acest busyness este o boală care a pus stăpânire pe mințile noastre. Doar că nu e adevărată. Există o mulțime de locuri în lumea asta mare unde oamenii muncesc mult mai puțin și mult mai rar. Am cunoscut în Vietnam un tip care muncește 2-3 ore pe zi. Am prieteni care lucrează câteva ore pe săptămână. Niciunul dintre ei nu e milionar. Doar a ales să caute alte opțiuni.
 26. angajatorul are o obligația legală să protejeze sănătatea angajaților. de exemplu trebuie să pună la dispoziție produse de dezinfectare. firma trebuie să vă informeze despre protecția muncii și regulamentele de igienă precum și să impună standarde igienice care să vă protejeze în caz de pericol de infecție.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
 • Create New...