Sari la conținut
JobX - Forumul de job-uri

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ieri
 2. la targu mures.. La unele funcții au fost afectate salariile angajaților, deoarece prin aplicarea procentului de indexare cu 25% prevăzut în lege și trecerea contribuțiilor în sarcina angajatului, salariul brut depășește brutul din lege, astfel salariul stabilit este cel prevăzut în lege valabil pentru anul 2022” a declarat Gáspárik Attila, Directorul executiv al Teatrului Național Târgu-Mureș.
 3. filottibraila

  deductibilitate cheltuieli salarii ?

  se vede ca nu stie nimeni. intreaba si tu pe altundeva..
 4. Ultima săptămână
 5. danandronescu

  SC Tehnic Job Consult SRL Bucuresti

  Feriti-va de ei, ofera contracte de munca false si din pacate sunt peste 20 de romani care au ajuns in UK prin intermediul lor "angajati" ai unor spalatorii auto. Evident firma din UK nu a aplicat pentru WP, nici nu avea cum, pentru job-uri de necalificati si astfel oamenii lucreaza ilegal si sunt tratati si platiti extrem de prost. Sa nu mai spun ca bietii oameni au platit fiecare peste 1000 euro drept comision de intermediere. Va rog sa postati oriunde aceste date despre aceasta firma si astfel sa le taiem un pic elanul, caci evident din nou autoritatile romane (daca le putem numi asa), spun ca nu le pot face nimic escrocilor. Poate dl. Ambasador Jinga se va implica si va gasi o cale sa impiedicam acesti traficanti de carne vie sa mai comita astfel de fapte. Poate niste fluturasi in limba romana in fiecare aeroport distribuiti gratuit cu un titlu sugestiv ar ajuta.
 6. danandronescu

  salubritate

  Doresc angajare in domeniul salubritatii.. Vaslui. tel. prin mesaj privat
 7. melisa89iasi

  Joburile in Canada..

  Dacă va ganditi sa va stabiliti si sa munciti în Canada, trebuie să va informati despre recunoașterea calificarilor si diplomelor dumneavoastra. Înțelegerea modului în care diplomele si calificarile dumneavoastra sunt recunoscute vă va ajuta să va adaptati la viața și munca în Canada. Recunoașterea calificarilor si diplomelor dumneavoastra este procesul prin care se verifica dacă educația, formarea si experienta de munca dobandite in Romania se echivaleaza cu standardele stabilite pentru lucrătorii din Canada. Unele lucruri pe care trebuie să le cunoasteti: Daca va calificati pentru a emigra in Canada nu înseamnă că educația , experiența de muncă și calificarile profesionale sunt recunoscute automat în Canada Munca în unele ocupatii din Canada, inclusiv anumite meserii, pot solicita o licență. Pentru a obține o licență, va trebui să obtineti acreditările recunoscute. Puteți începe procesul de acreditare, de evaluare și de recunoaștere înainte de a sosi în Canada. Realizarea acreditărilor implica timp si costuri suplimentare. În scopul de a facilita procesul de recunoaștere a acreditarilor străine, guvernul federal are un birou numit Foreign Credentials Referral Office (FCRO). FCRO oferă informații despre modul în care puteți echivala diplomele si calificarile in Canada. Aceste informații sunt disponibile pe site-ul FCRO la www.credentials.gc.ca sau de la Service Canada (apel 1-888-854-1805 sau vizitați un Service Canada Centre în persoană).Site-ul FCRO este, de asemenea, o sursă excelentă de informații cu privire la multe alte aspecte ale cautarii unui loc de munca Canada.
 8. melisa89iasi

  Cdul muncii modificat de PSD-isti?

  au trecut doi ani si ceva, de la alegeri. totul cam e la mana lor
 9. Buna. Azi se mai poate vorbi de conduita la locul unde muncesti? Cu aceste generatii de absolventi educati intre 89 si 2000?
 10. Mai devreme
 11. Aveti 18 ani impliniti? Aveti abilitati in comunicare si utilizarea computerului? Aveti un loc de munca in colectivul este mai numeros,sau un cerc de rude si prieteni,carora sa le prezentati oferta in cauza? Solicitati prin vreau detalii la adresa de mail :alexandruotetea@yahoo.com sau pe facebook pagina Alexandru Otetea.
 12. OTETEA

  Caut job online

  De curand am primit o legitimatie de cumparaturi pentru in urias holding, care functioneaza in 47 tari.Cu aceasta lgitimatie se pot face cumparaturi la peste 1600 parteneri comerciali din Romania si 100.000 in lume.Pentru persoanele care doresc sa depaseasca statutul de client,pot opta si pentru o activitate de SHOPINGS NETWORK,care poate sa aduca venituri in functie de reteaua formata,volumul de cumparaturi reprezentat prin Shopings Points.Doriti sa deveniti agent marcheter si apoi sa urcati in cariera?Solicitati si alte detalii la adresa de mail alexandruotetea@yahoo.com
 13. Firma HRBC caută personal pentru postul de maistru producție, pentru regiunea La Seguiniere, care se află în apropierea orașului Nantes, Franța. - Atribuțiile angajatului: să asigure operațiunile corespunzătoare liniei de producție, să ajusteze mașinile de arome, să completeze documentele de calitate, să verifice defecțiunile apărute, să participe la training-urile necesare, etc; - Cerințe: permis de conducere (cat. B), cunoștințe de limba franceză (B2 sau C1), reprezintă un avantaj, cunoștințe de citire, scriere și calcul în limba franceză și engleză; - Programul de lucru este de 35 de ore pe săptămână (ture: 5:00-13.00; 13:00-21:00; 21:00-5:00) + ore suplimentare plătite, dacă este necesar, iar turele de noapte sunt plătite cu 10% mai mult; - Se asigură contract cu firma HRBC Franța - Salariul oferit: 9,88€/ora, prețul brut + sporuri Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0735842601 sau pe adresa de email: romania@interimax.com .
 14. Firma HRBC caută personal pentru postul de instalator armătură, pentru orașul Paris, Franța . - Atribuțiile angajatului:armarea cu ajutorul clemelor de armare, tăierea și îndoirea tijelor, asamblarea armăturilor, muncă fizică și manuală cu scopul construirii unui metrou; - Cerințe: permis de conducere(cat. B), experiență în asamblarea de armături sau lucrări de construcție, acuratețe, precizie; - Programul de lucru este de 35 de ore pe săptămână + ore suplimentare plătite, daca este necesar + contract cu firma HRBC Franța. - Salariul oferit: 10€/ora, prețul brut + sporuri Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0735842601 sau pe adresa de email: romania@interimax.com .
 15. Alexandra HRBC

  Dulgher – Alpi, Franța

  Firma HRBC caută personal pentru postul de dulgher/muncitor forestier, pentru regiunea Alpi, Franța. - Atribuțiile angajatului: construirea fundațiilor, montarea(grinzilor de podea, ușilor, scărilor, ornamentelor), abilitatea de a citi și interpreta planurile, desenele și schițele; - Cerințe: permis de conducere(cat.B), limba franceză sau engleză la nivel comunicativ, centura personală a tâmplarului(creioane, echipament mic); - Programul de lucru este de 35 de ore pe săptămână + ore suplimentare plătite, daca este necesar + contract cu firma HRBC Franța - Salariul oferit: 10€/ora, prețul brut + sporuri . Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0735842601 sau pe adresa de email: romania@interimax.com
 16. Salut. Credeti ca siteurile cu joburi isi mai au vreun rost in ziua de azi, avand in vedere puzderia de anunturi si de siteuri, incat nu mai stii care sunt pe bune si care nu?
 17. Roxana

  Caut job online

  Caut loc de munca la domiciliu, online.Sunt interesata de diverse activități de back-office: traduceri engleza-romana, culegere de date si de text, creare articole pentru publicatii on-line, customer support representative (live suport clientilor companiilor active cu precadere in on-line).Rog si ofer seriozitate!
 18. Tanara cu experienta, doresc angajare intr-un salon de cosmetica, in Bucuresti. Telefon 0748554221
 19. Tanar, 20 de ani, absolvent liceu, doresc angajare lucrator depozit ( ma descurc cu scanerul, efectuat facturi,), manipulant marfa, lucrator productie. Bucuresti 0772138173
 20. Ca operator preluarea comenzi veti fi responsabil de colectarea comenzilor de la client. Preluarea acestora se face printr-un sistem cu casca sau scannere. Produsele le veti colecta cu ajutorul unei masini de transport electrice , ulterior le veti depozita cu grija in zonele destinate. Avem mai multe pozitii disponibile ca operator preluarea comenzi in fabrici si depozite cu domeniu de activitate textil ( depozite de haine) sau alimentar . In functie de disponibilitatea locurilor de munca si de profilul dvs alegem oferta cea mai convenabila Workforce Recruitment este o agentie de recrutare prezentă pe piața forței de muncă din decembrie 2016. Lucrăm pentru Flexspecialisten Holding NV, care este o companie olandeză, cu sediul în orașul OSS. Aceștia angajează lucrători temporari din Polonia, România și Olanda și au o experiență de peste 20 de ani în recrutarea de personal, în domenii precum industria alimentara si logistica. Detalii: Eroilor, 47, Cluj-Napoca Consultant tel.: +40751 371 614 i.petrovicescu@workforcerecruitment.ro info@workforcerecruitment.ro
 21. PFA angajeaza constructor, zona Focsani. Tel. 0745215441
 22. mihaineamtu

  angajare pe baza de interviu sau pe spaga

  salutare. astazai, la stat, se mai angajeaza pe baza de interviu sau ppeste tot se da spaga?
 23. Salut.. Oare astia din PSD s-or baga in totate codurile, sa le modifice?
 24. Cautam , cu incepere imediata , pentru clientul nostru , montatori de mobila si mobilier bucatarie pentru livrare si montaj la domiciliul clientului, cunoscator limba germana la nivel A2 Responsabilitati: - Livrare la client - Montaj / demontaj mobila la fata locului - Montare /demontare mobilier bucatarie la fata locului - Control documente/avize - Incasare contravaloare pe baza documentelor Cerinte: - Preferabil diploma de tamplar sau experienta de lunga durata in domeniul mobilei - Cunostinte de baza limba germana - De preferinta permis si autoturism propriu Se ofera: - Posibilitatea unei colaborari pe perioada indelungata - Salar de inceput 10€ brut + 14€ diurna / zi activ lucrata - Prima de instalare la locul de munca - Posibilitate cazare - Verificarea periodică a locului de muncă - Sansa de preluare direct de catre firma dupa 6 luni - Persoane de contact din partea noastra - Prima pentru alti muncitori pe care ii recomandati Mobil: + 4915154134969 Cei interesati pot trimite CV-uri la adresa : a.sarkany@pin-personal.com P.I.N. Personal Gmbh Sitz der Gesellschaft: Ergolding Registergericht Landshut HRB 9107 Ust-IdNr.: DE283760864 Ein Unternehmen der SK Business Group GmbH In Kooperation mit R.U.N | E.M.C | IKTUO.
 25. Hey! We are gocase.eu, a Shopify based online from Romania operating in 6 European countries (Romania, Hungary, Slovakia, Slovenia, Croatia and the Czech Republic) and we’re looking for a new member in our team (e-commerce assistant). If you want to learn advanced e-commerce, online marketing, automation and business development, this position may be for you! I made a short video here explaining who I am, what my company does and what I expect from applicants here: https://youtu.be/JnSVtrLID1Q Desired Applicants qualities: - Ability to communicate well - Can follow instructions - Is honest and reliable - Proactive - Can solve problems - Can look for solutions on Google without asking too many questions - Excited to learn new things - Looking for long-term employment About me (Valentin): - I am the business development manager at GoCase.eu and my job is to expand the business -internationally - Passionate about e-commerce, marketing and product creation - Developed 2 products and working on a 3rd one - I work hard and deliver fast, therefore I am expecting my team members to do the same - I like to become friends with my employees and I am respectful to them - Open to new ideas and methods to improve the business - I give performance bonuses for exceptional work - if you find a way to increase sales/ automate processes etc. - something that generates extra revenue - you will be rewarded for that. Job Duties: - Do online research - Work a minimum of 7h per day, 5 days per week - payment is made per hour. If you work less than the the specified hours, your payment will be less. If you work more, you will get paid extra. (For time tracking we will use Desktime.) - Check the work of other colleagues The tasks will be usually given in the form of expected outcomes and it will be your duty to do the online research, and come with a solution. Everything can be found on Google/Forums/Facebook groups etc. Past e-commerce experience is an advantage, but not a requirement. If you are capable of searching on google, asking on forums and facebook groups and installing softwares by following a tutorial, this job should be easy! Examples of tasks: - Add a product to the website according to this tutorial: http://shopifynation.com/shopify-tutorials/add-product-shopify/ - Add and configure a Shopify app such as https://apps.shopify.com/free-shipping-bar - Post on questions forums then implement the answers according to instructions. (eg. to change the “my cart” button to something else. - Read a tutorial on Shopify blog and implement the strategy presented there Instructions are generally clear and can be followed step-by-step. You only need patience Compensation plan: - Paid weekly (you must provide invoice - it depends on your country of residence) - Performance bonus for great work - 13th month/ Christmas Bonus (after 1 year) - Pay raise awarded based on performance - Possibility of getting promoted (we are still in the beginning and growing fast) - For every month that you work, you will receive one paid day for sick/vacation leave (12 days a year) - 7 paid holidays per year - Christmas, Easter (2days) , New Year (2 days), May 1st, December 1st, (2 more at your choice - according to your local holidays) HOW TO APPLY - Send an email with the subject line: GoCase E-commerce Assistant - Sent the email to ivnicoara (at) gmail (dot) com or send me a private message asking for the address if this one is not being displayed - Complete the Google Form you will receive an email (see note below) NOTE: After you send the email, you will receive a response from me with a link to a Google Form. Please complete the questions in the Google form. Forms that are not completed or only partially completed will not be considered for this position! SALARY Monthly salaries plus bonuses and paid leave based on experience. Payment is made weekly.
 26. Buna ziua, Cei care sunteti interesat de un job legal in Germania fara comisioane, fara taxe de mediere, fara intermediari cu contract de munca nemtesc la angajator, ii invit sa caute firma MedialJob: https://medialjob.ro/ https://www.facebook.com/medialjob/ Singurul lucru pe care trebuie sa il platiti este transportul dumneavoastra pana la angajator si asta doar din cauza "smecherilor" care au venit doar sa se plimbe in Germania. Se cauta: Bucatari, Ajutor de bucatar, Ospatari, Barmani, Cameriste, Asistenti medicali, Ingrijitori Batrani, Soferi de tir. Pentru unele posturi este necesar limba germana minim incepator, iar altele engleza conversational.
 27. elamatei

  Interviurile la stat

  Buna. Am o intrebare.. De ce, cand te angajezi la stat, interviurile sunt mereu masluite?
 1. Încarcă mai multă activitate

  Utile

 • Ministerul Muncii
 • Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca
 • Inspectoratului General pentru Imigrari
 • Locuri de munca in U.E.
 • Statistici

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia ni le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum. Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

Urmăriţi-ne pe reţelele de socializare

×

Informații Importante

Termeni de Utilizare