Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

NicusorIS

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Sistemul de pensii se tot reformeaza in lumea asta. In urma cu cativa ani am adoptat si noi modelul de pensii administrate privat numit Pilon II si unii si-au facut si Pilon III. Sa zicem ca prin 2050 voi avea 20 000 de euro in cont pentru Pilon II. Pai cat va mai valora 20 000 de euro in 2050 ? Ca tot cresc preturile. Am inteles ca si nemtii au pus la punct pensii private si sunt bine mersi. Nu stiu, mie mi se pare nerealist sa tot aduni bani care vor fi devalorizati de inflatie. Nu mai bine primesti salariul brut si iti cumperi proprietati sau ceva ? Din punctul meu de vedere, statul/banca
  2. La mine merge formularul de inregistrare de pe site-ul CNPP. Ce browser folosesti? Incearca altul… Sau chestii clasice gen clear cache/ clear cookies/ dezactivat plugin-uri (mai ales de genul celor ce blocheaza reclame, nu cumva sa confunde lucrurile) si scripting activat.

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...