Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

vintilamihai

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. FIŞA POSTULUI DVS. - Lucrări de sudură TIG în oţel inoxidabil/în domeniul siderurgic, diverse măsurători în construcţia industrială de conducte şi structuri de oţel - Lucrări de sudură MAG în domeniul construcţiilor din oţel / construcţiilor din oţel inoxidabil - Lucrări de sudură conform specificaţiilor (schiţe/ specificaţii privind procedura de sudare) şi până la examinări ale sudurilor cu raze X - Lucrări pregătitoare pentru procesul de sudură PROFILUL DVS. - De preferat să dispună de certificare valabilă de sudor TIG/MAG, eventual actualizarea şi obţinerea din nou a acesteia

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...