Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

grecumarius90

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Comunicarea dintre angajatori şi angajaţi va fi mult mai prosperă dacă, după o perioadă de 3 luni de la angajare, angajaţilor li s-ar cere să completeze un chestionar privind satisfacţia la locul de muncă. Apoi, aceste chestionare ar trebui aplicate în fiecare an tuturor angajaţilor, răspunsurile fiind interpretate de specialişti. O altă metodă eficientă de comunicare şi, totodată, de îmbunătăţire a performanţelor angajaţilor şi de dezvoltare a organizaţiei ar fi aceea a existenţei unui program cu angajaţii, astfel încât, atunci când angajaţii au ceva de spus să poată merge cu încredere la ang

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...