Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

georgiana74

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

georgiana74's Achievements

0

Reputation

  1. Buna. Rog, dati-mi cateva pareri de la persoane care au trecut prin mai multe astfel de etape si anume un interviu pentru angajare. Ar fi pentru prima data cand merg la un interviu si acesta ar fi pentru un post de presales consultant, limba engleza. Ce ar trebui sa am in vedere si sa fac astfel incat sa NU PAR ca as fi pentru prima data, sa fiu stapana pe mine si sa impresionez intr-o oarecare masura pe angajator, astfel incat sa ma angajeze. Stiu ca depinde si ca nu exista o reteta castigatoare care sa functioneze de fiecare data, dar as vrea totusi cateva sfaturi.

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...