Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

xslayer

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xslayer

  1. Felicit initiatorii acestui site. In Romania, nu am mai intalnit un forum dedicat locurilor de munca..
  2. Detalii aici: http://jobx.ro/topic/671-cautam-electrician-automatist-proiecte-germania-075-802-4820/
  3. Electrician / Automatist - Proiecte Germania Beneficii: - Pachet salarial atractiv, de pana la 2.200 Euro net / luna in functie de performante, implicare, motivatie, - Un loc de munca stabil si pe termen lung, - Materiale si echipamente moderne de lucru, - Scolarizare completa multidisciplinara la Bucuresti (angajatul primeste salariu in aceasta perioada), - Asigurare medicala privata , cazare si transport asigurate si platite de angajator, - Oportunitatea de a dobandi experienta profesionala la standard european. Descrierea jobului - Executie e

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...