Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

hutudana

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Nu sunteți obligat să părăsiți locuința dacă ați fost dat afară din firmă. Puteți fi evacuat din locuința primită de dvs. de la angajator numai dacă există o hotărâre judecătorească. În prezent, se aplică restricții de călătorie. În niciun caz nu trebuie să vă mutați voluntar din locuință, deoarece veți rămâne fără adăpost și nu veți mai avea dreptul să vă întoarceți. Acest lucru se aplică și dacă aveți un contract verbal de închiriere. Dacă vă forțează să părăsiți locuința, contactați un centru de consiliere sau poliția!
  2. buna. sa intelegem ca vrei sa faci comparatie intre joburile de la stat sii joburile private?

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...