Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

rolex4u

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. In America eşti plătit ca salariat şi din banii primiţi îţi plăteşti impozitele şi asigurări sociale şi medicale în ce cuantum vrei tu. Dacă alegi să toci banii şi nu contribui cu nimic la ieşirea la pensie te arunci de pe pod, că pe nimeni nu îl interesează de tine. Şi nu s-ar zice că au dus-o chiar rău cu sistemul ăsta. Ideea e că un stat cu prea multă asistenţă socială încurajează lenea şi supraimpozitarea celor care chiar produc ceva.
  2. In mod normal, randamentul trebuie sa fie peste inflatie. La toate piloanele de pensii. Dar... depinde cine are butoanele. Cu PSD-ul era mai greu sa vorbesti de randamente......

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...