Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

gorun89

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. 1.Daca un angajat a luat doar 19 zile din cele 21 zile legale de concediu, angajatorul poate refuza sa-i acorde ultimele 2 zile si daca refuza sa-i acorde ce consecinte pot fi ? 1.Daca un angajat a luat doar 25 zile (depasind cu 4 zile cele 21 zile legale de concediu) doreste sa mai ia 2 zile de concediu fara plata, angajatorul poate refuza sa-i acorde aceste 2 zile si daca refuza sa-i acorde ce consecinte pot fi ?
  2. Pentru ziua de 30.11.2019 - angajatorul va poate sanctiona disciplinar, deoarece dvs ATI LIPSIT NEMOTIVAT de la serviciu (nu ati depus o cerere de C.O. pentru ziua respectiva). Pentru perioada 26.11-29.11.2019 in care ati depus la angajator o cerere de C.O., angajatorul era obligat sa va plateasca salariul. Daca cererea dvs de incetare a C.I.M. din data de 19.11.2019 nu a fost aprobata de angajator atunci in temeiul ART. 81 CODUL MUNCII - cererea dvs. poate fi considerata o DEMISIE (un act unilateral din partea dvs) pe care angajatorul era obligat sa o aprobe deoarece demisia nu trebuie

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...