Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

teovali

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Nimic nu mai este la fel ca atunci. Egalitatea de șanse s-a pervertit, treptat, în inegalitate. Ca și în feudalism (împotriva căruia s-au pornit toate revoluțiile și războaiele civile, inclusiv revoluția franceză din 1789, inclusiv războiul civil american din 1860-64), oamenii au redevenit obligați să suporte startul ratat în viață. Copii de la țară, copii din mediile sărace, nu mai au acces real la educație, care a fost transformată într-o uriașă și ultra-profitabilă afacere. Costă foarte mulți bani, pe care omul obișnuit nu îi are, fiind nevoit să apeleze la înrobitoare credite de studi

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...