Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

xchelu

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Un interviu corect este un dialog si nu un interogatoriu - raspunde la intrebari cu calm, dupa o scurta perioada de gandire ca sa nu para ca ai venit cu frazele invatate de pe net. Ca veni vorba, nu invata raspunsuri standard de pe net - pregateste-ti cateva idei care sa te ajute sa iti formulezi raspunsurile pentru intrebarile "ce te motiveaza", "unde te vezi peste 5 ani", "calitati si defecte" dar natural. Un intervievator sanatos la cap vrea sa vada ca esti un om flexibil, care se poate integra intr-o echipa si data fiind natura job-ului, sa poata sa COMUNICE natural.
  2. Salutare... Din moment ce, la un job, te baga pe ochi frumosi, imi spune si mie careva, cate interviuri mai sunt serioase in ziua de azi?

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...