Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

gymclub888

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Există două tipuri principale de contracte de muncă: un contract de muncă pe perioadă nedeterminată (contratto a tempo indeterminato) și un contract de muncă pe durată determinată (contratto a termine and contratto a tempo determinate). Ambele tipuri de contracte se află sub controlul regulilor generale stabilite prin Codul Civil Italian. Contractele de muncă pe perioadă nedeterminată - Acest tip de contract se utilizează pentru relațiile de muncă "normale" din Italia. În acest tip de contract nu se stabilește o anumită perioadă de timp de lucru și garantează angajaților o siguranță mai m

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...