Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

ionut30

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Angajatorul poate depune o cerere de indemnizație pentru program redus de lucru (Kurzarbeitergeld). Angajatorul primește un sprijin financiar de la agenția publică de ocupare a forței de muncă (Arbeitsagentur) pentru salariile angajaților care nu primesc suficient de muncă. Această indemnizație reprezintă 60% din salariul net, iar dacă aveți cel puțin un copil, indemnizația ajunge la 67% din salariul net. Dacă angajatorul vă trimite acasă, nu uitați că este obligat să vă plătească mai departe salariul. Vă recomandăm să cereți angajatorului să vă confirme în scris că vă trimite acasă sau dacă acesta refuză să vă ofere un document scris, încercați să nu vorbiți cu el despre aceasta fără a vă asigura că aveți pe cineva ca martor la discuție. În abatoare, condițiile de lucru sunt și mai dificile în plină criză Angajatorul nu are voie să vă oblige să luați zile libere ca să epuizați orele suplimentare. Fără acordul dumneavoastră, angajatorul nu are acest drept. Dacă angajatorul decide să închidă firma preventiv, acesta este obligat să vă plătească mai departe salariul pentru această perioadă. Atenție! Nu semnați niciun document pe care-l primiți de la angajator din cauza epidemiei de coronavirus. Este posibil să semnați în neștiință de cauză modificarea, rezilierea contractului sau chiar concedierea. Semnătura poate avea consecințe foarte grave și ireversibile.
  2. Cum ar trebui sa ne comportam la servici, in conditiile starii de urgenta de azi?

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...