Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

alexandrus51

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. angajatorul are o obligația legală să protejeze sănătatea angajaților. de exemplu trebuie să pună la dispoziție produse de dezinfectare. firma trebuie să vă informeze despre protecția muncii și regulamentele de igienă precum și să impună standarde igienice care să vă protejeze în caz de pericol de infecție.
  2. Mi-a venit astazi scrisorica cum c-am fost repartizat catre BCR pentru pilonul 2 de pensii. Am incercat inregistrarea pe cnpp.ro, insa campurile 'judet' si 'act identitate' nu au nicio selectie, deci nu pot depune cererea. Imi pare ceva clasic pt orice site facut de guvernanti, dar...cum naiba vad ce contributii am? Si 2 la mana, care-ar fi procedura de schimbare a bancii? Care-s optiunile preponderente printre romani? Multumesc anticipat.

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...