Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

laurentiu2000

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Am lucrat cu ceva an in urma, un pic. Ce vrei sa afli?
  2. Compania mare, multinațională este un mediu puternic concurențial, cu condiții bune (sediu nou și dotat/securizat, echipamente performante), ținte și sarcini foarte clare, provocatoare, ore suplimentare nu neapărat plătite, stagii de pregătire în țară și străinătate, uneori posibilitatea de avansare, un numar mare de colegi, accesul la un grup (elitist uneori) de evenimente corporatiste, un capitol în CV cu greutate, bonusuri sub formă de bani/ asigurări medicale/ abomanamente la săli de sport, evenimente de socializare/motivare/recreere, implicarea în activități umanitare, relativă stabilitate, automobil, locuința de serviciu, acțiuni, etc. Simți cum emană putere. Administrația (locală sau centrală): este un mediu aproape neconcurențial, cu un program de muncă fix, cu o admisie discutabilă la nivel de abilități profesionale, o bază materială învechită, integrarea într-un sistem de relații personale, relativă stabilitate. Este un mediu în foarte lentă schimbare, în evoluție spre bine. Firma mică/ medie: se caracterizează prin mediu de lucru familial, liniște, libertate, flexibilitate, paletă largă de activități profesionale. Poți deschide ferestrele când vrei, te îmbraci mai relaxat.

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...