Jump to content
JobX - Forumul de job-uri

tudorbiculescu

Members
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Ca operator preluarea comenzi veti fi responsabil de colectarea comenzilor de la client. Preluarea acestora se face printr-un sistem cu casca sau scannere. Produsele le veti colecta cu ajutorul unei masini de transport electrice , ulterior le veti depozita cu grija in zonele destinate. Avem mai multe pozitii disponibile ca operator preluarea comenzi in fabrici si depozite cu domeniu de activitate textil ( depozite de haine) sau alimentar . In functie de disponibilitatea locurilor de munca si de profilul dvs alegem oferta cea mai convenabila Workforce Recruitment este o agentie de recrutare prezentă pe piața forței de muncă din decembrie 2016. Lucrăm pentru Flexspecialisten Holding NV, care este o companie olandeză, cu sediul în orașul OSS. Aceștia angajează lucrători temporari din Polonia, România și Olanda și au o experiență de peste 20 de ani în recrutarea de personal, în domenii precum industria alimentara si logistica. Detalii: Eroilor, 47, Cluj-Napoca Consultant tel.: +40751 371 614 i.petrovicescu@workforcerecruitment.ro info@workforcerecruitment.ro

  Utile

 • Ministerul Muncii
 • Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca
 • Inspectoratului General pentru Imigrari
 • Locuri de munca in U.E.
 • Statistici

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia ni le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum. Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

Urmăriţi-ne pe reţelele de socializare

×

Important Information

Terms of Use