Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

elan25

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. rog, ajutati-ma cu urmatoarea problema pe care o am: am 2 angajate pe care vreau sa le concediez...ele au contract de munca pe durata nedeterminata de mai bine de un an...motivul este ca nu mai corespund cu cerintele postului pe care il ocupa..si mai mult ...au facut niste prostioare...in avantajul lor bineinteles (sunt vanzatoare...)au avut lipsuri in gestiune la inventarele din ultimele luni si...cam vreau sa scap de ele ..ca sa ma exprim asa.. va rog sa-mi descrieti etapele care trebuie parcurse pt a le concedia...preaviz 15 zile lucrat. cu 4 h / zi....model pt decizia de concediere....si tot ce tine de aceasta problema...eu nu prea ma pricep...asta este..! Astept un raspuns din partea dvs si va multumesc anticipat...

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...