Jump to content
JobX - Forumul de job-uri

melisa89iasi

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. melisa89iasi

  Joburile in Canada..

  Dacă va ganditi sa va stabiliti si sa munciti în Canada, trebuie să va informati despre recunoașterea calificarilor si diplomelor dumneavoastra. Înțelegerea modului în care diplomele si calificarile dumneavoastra sunt recunoscute vă va ajuta să va adaptati la viața și munca în Canada. Recunoașterea calificarilor si diplomelor dumneavoastra este procesul prin care se verifica dacă educația, formarea si experienta de munca dobandite in Romania se echivaleaza cu standardele stabilite pentru lucrătorii din Canada. Unele lucruri pe care trebuie să le cunoasteti: Daca va calificati pentru a emigra in Canada nu înseamnă că educația , experiența de muncă și calificarile profesionale sunt recunoscute automat în Canada Munca în unele ocupatii din Canada, inclusiv anumite meserii, pot solicita o licență. Pentru a obține o licență, va trebui să obtineti acreditările recunoscute. Puteți începe procesul de acreditare, de evaluare și de recunoaștere înainte de a sosi în Canada. Realizarea acreditărilor implica timp si costuri suplimentare. În scopul de a facilita procesul de recunoaștere a acreditarilor străine, guvernul federal are un birou numit Foreign Credentials Referral Office (FCRO). FCRO oferă informații despre modul în care puteți echivala diplomele si calificarile in Canada. Aceste informații sunt disponibile pe site-ul FCRO la www.credentials.gc.ca sau de la Service Canada (apel 1-888-854-1805 sau vizitați un Service Canada Centre în persoană).Site-ul FCRO este, de asemenea, o sursă excelentă de informații cu privire la multe alte aspecte ale cautarii unui loc de munca Canada.
 2. melisa89iasi

  Cdul muncii modificat de PSD-isti?

  au trecut doi ani si ceva, de la alegeri. totul cam e la mana lor
 3. Buna. Azi se mai poate vorbi de conduita la locul unde muncesti? Cu aceste generatii de absolventi educati intre 89 si 2000?

  Utile

 • Ministerul Muncii
 • Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca
 • Inspectoratului General pentru Imigrari
 • Locuri de munca in U.E.
 • Statistici

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia ni le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum. Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

Urmăriţi-ne pe reţelele de socializare

×

Important Information

Terms of Use