Jump to content
JobX - Forumul de job-uri

danandronescu

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. danandronescu

  SC Tehnic Job Consult SRL Bucuresti

  Feriti-va de ei, ofera contracte de munca false si din pacate sunt peste 20 de romani care au ajuns in UK prin intermediul lor "angajati" ai unor spalatorii auto. Evident firma din UK nu a aplicat pentru WP, nici nu avea cum, pentru job-uri de necalificati si astfel oamenii lucreaza ilegal si sunt tratati si platiti extrem de prost. Sa nu mai spun ca bietii oameni au platit fiecare peste 1000 euro drept comision de intermediere. Va rog sa postati oriunde aceste date despre aceasta firma si astfel sa le taiem un pic elanul, caci evident din nou autoritatile romane (daca le putem numi asa), spun ca nu le pot face nimic escrocilor. Poate dl. Ambasador Jinga se va implica si va gasi o cale sa impiedicam acesti traficanti de carne vie sa mai comita astfel de fapte. Poate niste fluturasi in limba romana in fiecare aeroport distribuiti gratuit cu un titlu sugestiv ar ajuta.
 2. danandronescu

  salubritate

  Doresc angajare in domeniul salubritatii.. Vaslui. tel. prin mesaj privat

  Utile

 • Ministerul Muncii
 • Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca
 • Inspectoratului General pentru Imigrari
 • Locuri de munca in U.E.
 • Statistici

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia ni le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum. Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

Urmăriţi-ne pe reţelele de socializare

×

Important Information

Terms of Use