Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

georgex

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. stii ce se spunea prin 90, nu? ca sunt cei mai.. "afaceristi".. la vama gaseai de toate, fara sa dai de ele in romania postcomunista..........
  2. Citeste de mai multe ori anuntul de angajare si noteaza punctele tale forte. Gandeste-te ce ai facut pana acum care sa te recomande pentru post. Ce calitati ai care sunt utile lor. Inainte sa intri la interviu tragi adanc aer in piept de mai multe ori. Crede-ma, au nevoie de tine, doar vor sa vada ca sunt sanse sa te descurci in postul respectiv. Instruiri iti vor face, vor sa vada ca ai entuziasm, ca vrei sa muncesti. Fii calm, relaxat, joburi sunt destule si daca vrei sa lucrezi la ei, vei lua interviul.

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...