Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

doru9

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Cand cineva imi spune ca nu-si vede capul de treaba, pentru mine nu mai e ceva de admirat. Sa ai tot timpul ocupat spune despre tine si lucruri mai putin vizibile, dar foarte importante: ca nu stii sa te organizezi si esti ineficient, ca nu stii sa delegi si faci micromanagement sau ca ti-ai asumat voluntar mult mai mult decat poti duce, pentru ca nu stii sa spui “nu”. Sau vorbeste despre o nevoie extrema de a demonstra ca esti important si cautat, sau despre un gol fara sfarsit pe care vrei sa-l umpli cu lucruri in calendar. Poate fi chiar vorba despre o dependenta de “busyness”. Cam cum sunt
  2. caut urgent job in zona. sofer de tir.
  3. Majoritatea plângerilor trebuie depuse în maxim trei luni calendaristice de la eveniment. Va trebui să plătesti o taxă când te adresezi Tribunalului şi alta dacă ai un caz ce nu poate fi soluţionat înainte de audiere......

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...