Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

nicu1

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Potrivit unui articol aparut in revista "Capital", in strainatate se castiga intr-un cat se castiga in Romania in 4. Iata care sunt salariile orare si cele mai solicitate meserii in Europa: In Germania, un functionar in domeniul sanitar castiga 20 euro/ora In Finlanda, un programator castiga 17.2 euro/ora, iar in Irlanda 4.7 euro/ora In Cipru, salariul mediu orar este de 9 euro/ora In Marea Britanie, in domeniul constructii, un muncitor castiga aproximativ 20 euro/ora In Spania, industria aduce fiecarui muncitor un salariu mediu de 10 euro/ora In Portugalia, de pret este turismul, cu 6.4 euro/ora In Franta, in domeniul IT se castiga aproape 17 euro/ora Intrebare: Care este salariul mediu orar pe care il castigati in Romania?

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...