Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

mihai84

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Buna! Doresc sa ma angajez ca electrician si vreau sa urmez cursurile unor scoli postliceale in acest domeniu. As dori totusi sa am habar cat mai mult despre posibilitatiile jobb-ului de electrician fiindca nu as dori sa calc stramb , sau sa fac ceva care nu are cautare. Ce presupune aceasta specializare ? Trebuie un electrician sa aiba notiuni de electricitate si sa faca calcule precum Legea lui Ohm , sa calculeze rezistente , sa calculeze intensitatea curentului electric sau aceste lucruri sunt facute de ingineri si electricianul decat trage fire si monteaza tablouri/prize? Cam cat ca
  2. Salut. Exista cineva din Italia, la munca, pe acest forum?

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

×
×
  • Create New...