Jump to content
JobX - Forumul de job-uri

Lucrez in Europa

Members
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Lucrez in Europa

  Dulgher Cofrator in Franta

  ESTI DULGHER COFRATOR? HAI CU NOI IN FRANTA NOI ITI OFERIM UN LOC DE MUNCA: *STABIL, *SIGUR, *BINE PLATIT In schimb, asteptam de la tine: * Seriozitate, indemanare, implicare * Experienta in realizarea cofrajelor folosind panouri de mari dimensiuni * Cunoasterea sistemelor metalice SATECO * Experienta in lucru dupa plan * Capacitatea de a lucra la inaltime * Cunoasterea limbii franceze constituie avantaj *Permis de conducere- constituie avantaj Sarcinile principale vor fi: *Montarea sistemelor de cofrare SATECO *Montare cofraje pentru diferitele elemente de rezistenta ale constructiilor (fundatii, stalpi, grinzi, plansee, scari, pereti) *Demontarea cofrajului dupa verificarea prealabila a intaririi betonului *Marcarea pozitiei panourilor care urmeaza a se monta, in conformitate cu planul de executie Ce oferim? * Salariu platit la timp: 1900 euro/luna * Posibilitatea reala a orelor suplimentare * Cazare * Transport de la cazare la locul de munca * Asigurare medicala internationala gratuita *Suport pe perioada detasarii * Siguranta ofertei- fara costuri ascunse * Angajarea intr-o companie recunoscuta si recomandata de clientii francezi Persoanele interesate ne pot contacta la adresa recrutare@stafftemp.ro sau 0770589355

  Utile

 • Ministerul Muncii
 • Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca
 • Inspectoratului General pentru Imigrari
 • Locuri de munca in U.E.
 • Statistici

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia ni le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum. Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

Urmăriţi-ne pe reţelele de socializare

×

Important Information

Terms of Use