Sari la conținut
JobX - Forumul de job-uri
bdays

Cauta-ti un job la Business days 2017

Postări Recomandate

Bucuresti Business Days 2017 (#BBD2017), cel mai important eveniment de business al anului din Romania, editia aniversara cu numarul 30, se va desfasura intre 14 - 15 decembrie la Ramada Nord.

Evenimentul #BBD217 aduce 120 cei mai importanti antreprenori si manageri de success din tara, cu expertize si reputatii profesionale impecabile, in calitate de speakeri. Pe durata celor 2 zile vor fi 44 de manifestari, la care sunt asteptati sa participe 1.000de directori generali, directori executivi, directori de departament, profesionisti si antreprenori. 

Pana in data de 29 noiembrie, se ofera o reducere early bird de 10% la achizitionarea biletelor, iar start-up-urile și studenții beneficiază de acces special. https://www.businessdays.ro/Evenimente/Bucuresti-Business-Days-2017/Inscriere

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

    Utile

  • Ministerul Muncii
  • Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca
  • Inspectoratului General pentru Imigrari
  • Locuri de munca in U.E.
  • Statistici

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia ni le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum. Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

Urmăriţi-ne pe reţelele de socializare

×

Informații Importante

Termeni de Utilizare