Jump to content
JobX - Forumul de job-uri
Sign in to follow this  
bdays

Cauta-ti un job la Business days 2017

Recommended Posts

Bucuresti Business Days 2017 (#BBD2017), cel mai important eveniment de business al anului din Romania, editia aniversara cu numarul 30, se va desfasura intre 14 - 15 decembrie la Ramada Nord.

Evenimentul #BBD217 aduce 120 cei mai importanti antreprenori si manageri de success din tara, cu expertize si reputatii profesionale impecabile, in calitate de speakeri. Pe durata celor 2 zile vor fi 44 de manifestari, la care sunt asteptati sa participe 1.000de directori generali, directori executivi, directori de departament, profesionisti si antreprenori. 

Pana in data de 29 noiembrie, se ofera o reducere early bird de 10% la achizitionarea biletelor, iar start-up-urile și studenții beneficiază de acces special. https://www.businessdays.ro/Evenimente/Bucuresti-Business-Days-2017/Inscriere

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

    Utile

  • Ministerul Muncii
  • Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca
  • Inspectoratului General pentru Imigrari
  • Locuri de munca in U.E.
  • Statistici

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia ni le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum. Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

Urmăriţi-ne pe reţelele de socializare

×

Important Information

Terms of Use