Jump to content
JobX - Forumul de job-uri
Sign in to follow this  
carmenmiu

loc de munca ca programator fara studii??

Recommended Posts

De vreo 2 saptamani m-am apucat sa invat python, am inceput sa lucrez acum la un joc RPG in pygame ,mai am vreo 2 exemplare puse la portofoliu, este vorba despre un test cu niste intrebari, iar altul este un calculator facut in tkinter GUI, eu zic ca pentru inceput este ok.

Exista posibilitatea sa gasesc un job pe domeniul asta fara studii superioare in programare? nu sunt pretentios la salar,atata timp cat lucrezi ce iti place, bani nu prea conteaza.

M-am axat doar pe python deocamdata,am in gand sa incep php,java si mysql. Ca freelancer am incercat dar slabe sanse, incerc de vreo 4 zile sa prind un proiect dar degeaba..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

    Utile

  • Ministerul Muncii
  • Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca
  • Inspectoratului General pentru Imigrari
  • Locuri de munca in U.E.
  • Statistici

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia ni le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum. Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

Urmăriţi-ne pe reţelele de socializare

×

Important Information

Terms of Use