Jump to content
JobX - Forumul de job-uri
Sign in to follow this  
hahuicarmen

Pranzul la job

Recommended Posts

“Am o colega care critica intotdeauna, cu voce tare, ceea ce mananca altii cand iau pranzul la job. Locul de munca e unul mic si niciunul dintre noi nu castiga prea multi bani, asa ca, de obicei, ne luam mancare de acasa si mancam fie pe birouri, fie la bucatarie. Asa ca toata lumea stie ce mananca fiecare, iar mancarea e in atentia acestei colege carcotase. “Ooo, bei cola de dieta desi esti gravida? Nu stii ca nu ii face bine bebelusului?” sau “Iar mananci ton? Ai idee cum miroase?”. Aceasta este o situatie imaginara. Dar sigur ai si tu un astfel de carcotas la locul de munca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

    Utile

  • Ministerul Muncii
  • Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca
  • Inspectoratului General pentru Imigrari
  • Locuri de munca in U.E.
  • Statistici

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia ni le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum. Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

Urmăriţi-ne pe reţelele de socializare

×

Important Information

Terms of Use