Jump to content
JobX - Forumul de job-uri
Sign in to follow this  
Danielescu

In Germania, la cules

Recommended Posts

Buna ziua! Sunt din Salaj, am 20 de ani si as dori ca in vara, incepand cu luna Iunie pana la sfarsitul lunii august sa muncesc. Cautand joburi part-time pe internet, tot imi sar in fata niste anunturi cu "munca in Germania-salariu 1000 euro (agricultura)" cazare transport moca bla bla... .Intebarea mea este : pot merge in Germania la cules de ...stiu si eu cartofi ce o fi pe-acolo de cules...? am nevoie de niste acte ca sa plec la munca in strainatate part time? si evident daca astia m-ar lua sa lucrez acolo part-time?  ast rasp. multumesc! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poti munci relaxat... pentru un care e obisnuit cu munca la camp. Am niste rude care vin luna viitoare la cules de capsuni. Am fost in vizita la ei anul trecut
Stau in niste containere, iar locul este ca intr-o camera de camin cu 5 locuri. Paturi suprapuse, caldura mare cat China, dusuri, WC-uri comune.
Avand in vedere ca revin in fiecare an ma gandesc ca le convine sa ste o luna in conditii mai naspa, dar sa se intoarca acasa cu ceva banuti. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

    Utile

  • Ministerul Muncii
  • Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca
  • Inspectoratului General pentru Imigrari
  • Locuri de munca in U.E.
  • Statistici

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia ni le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum. Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

Urmăriţi-ne pe reţelele de socializare

×

Important Information

Terms of Use