Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

Angajăm muncitori în Belgia


Recommended Posts

Căutăm persoane care au experiență în următoarele domenii sau sunt calificați să facă următoarele, în Belgia:- Tâmplar CNC (experiență recentă între minim 3 și 5 ani-producție de masă mobilă. Experiență pe următoarele mașini CNC: Biese, Weepee, Homag)- Sudori TIG;- Zidar piatră naturală. Experiență de lucru cu CNC și tăiere de marmură, piatră. Experiență în producția de masă.- Montaje de ferestre și uși din aluminiu. (experiență în zona de producție, experiență luând măsurători, engleză bună, experiență CNC)- Meșter acoperiș (1-3 ani experiență pe acoperișuri plane și înclinate)- Mecanici pe camioane- Mecanic agricol (se lucrează cu echipamente grele);- Mortar (1-3 ani experiență)- Faianțar- Carosier, vopsitor de caroserii- Operator (Experiența de lucru în fabrica de fructe / legume. Certificatul de stivuitor nu este obligatoriu, experiența va fi suficientă. Poate vorbi franceză sau engleză)

- Polizor. Candidatul trebuie să aibă 1,5-2 ani de experiență continuă într-un mediu de depozit. Candidații trebuie să poată efectua operații simple de matematică (de la grame la Kg și de la KG la grame). Candidații trebuie să aibă experiență la motostivuitoare. Candidatul trebuie să poată ridica cutii de 25 kg.

Salariul exact este stabilit în urma unui interviu.

Cerinte

Limba engleză este un criteriu obligatoriu!!! Cu excepția postului de operator, unde și limba franceză se acceptă.
Responsabilități:

Seriozitate
Dorință de a munci
Simț al responsabilității

0745854558

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

Statistici
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy