Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

sfaturi la interviul de angajare


marinsavastre

Recommended Posts

Salutare! Am nevoie de cateva pareri de la persoane care au trecut prin mai multe astfel de etape si anume un interviu pentru angajare. Ar fi pentru prima data cand merg la un interviu si acesta ar fi pentru un post de presales consultant, limba engleza. Ce ar trebui sa am in vedere si sa fac astfel incat sa NU PAR ca as fi pentru prima data, sa fiu stapan pe mine si sa impresionez intr-o oarecare masura pe angajator, astfel incat sa ma angajeze. Stiu ca depinde si ca nu exista o reteta castigatoare care sa functioneze de fiecare data, dar as vrea totusi cateva sfaturi.

Link to comment
Share on other sites

Citeste de mai multe ori anuntul de angajare si noteaza punctele tale forte. Gandeste-te ce ai facut pana acum care sa te recomande pentru post. Ce calitati ai care sunt utile lor.
Inainte sa intri la interviu tragi adanc aer in piept de mai multe ori.

Crede-ma, au nevoie de tine, doar vor sa vada ca sunt sanse sa te descurci in postul respectiv. Instruiri iti vor face, vor sa vada ca ai entuziasm, ca vrei sa muncesti. Fii calm, relaxat, joburi sunt destule si daca vrei sa lucrezi la ei, vei lua interviul.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Un interviu corect este un dialog si nu un interogatoriu - raspunde la intrebari cu calm, dupa o scurta perioada de gandire ca sa nu para ca ai venit cu frazele invatate de pe net. Ca veni vorba, nu invata raspunsuri standard de pe net - pregateste-ti cateva idei care sa te ajute sa iti formulezi raspunsurile pentru intrebarile "ce te motiveaza", "unde te vezi peste 5 ani", "calitati si defecte" dar natural. Un intervievator sanatos la cap vrea sa vada ca esti un om flexibil, care se poate integra intr-o echipa si data fiind natura job-ului, sa poata sa COMUNICE natural.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

Statistici
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy