Sari la conținut

Featured Replies

Postat

Salutare! Am nevoie de cateva pareri de la persoane care au trecut prin mai multe astfel de etape si anume un interviu pentru angajare. Ar fi pentru prima data cand merg la un interviu si acesta ar fi pentru un post de presales consultant, limba engleza. Ce ar trebui sa am in vedere si sa fac astfel incat sa NU PAR ca as fi pentru prima data, sa fiu stapan pe mine si sa impresionez intr-o oarecare masura pe angajator, astfel incat sa ma angajeze. Stiu ca depinde si ca nu exista o reteta castigatoare care sa functioneze de fiecare data, dar as vrea totusi cateva sfaturi.

Postat

Citeste de mai multe ori anuntul de angajare si noteaza punctele tale forte. Gandeste-te ce ai facut pana acum care sa te recomande pentru post. Ce calitati ai care sunt utile lor.
Inainte sa intri la interviu tragi adanc aer in piept de mai multe ori.

Crede-ma, au nevoie de tine, doar vor sa vada ca sunt sanse sa te descurci in postul respectiv. Instruiri iti vor face, vor sa vada ca ai entuziasm, ca vrei sa muncesti. Fii calm, relaxat, joburi sunt destule si daca vrei sa lucrezi la ei, vei lua interviul.

• 7 months later...
Postat

Un interviu corect este un dialog si nu un interogatoriu - raspunde la intrebari cu calm, dupa o scurta perioada de gandire ca sa nu para ca ai venit cu frazele invatate de pe net. Ca veni vorba, nu invata raspunsuri standard de pe net - pregateste-ti cateva idei care sa te ajute sa iti formulezi raspunsurile pentru intrebarile "ce te motiveaza", "unde te vezi peste 5 ani", "calitati si defecte" dar natural. Un intervievator sanatos la cap vrea sa vada ca esti un om flexibil, care se poate integra intr-o echipa si data fiind natura job-ului, sa poata sa COMUNICE natural.

• 4 years later...
Postat
La 10.07.2020 la 11:19, marinsavastre a spus:

Salutare! Am nevoie de cateva pareri de la persoane care au trecut prin mai multe astfel de etape si anume un interviu pentru angajare. Ar fi pentru prima data cand merg la un interviu si acesta ar fi pentru un post de presales consultant, limba engleza. Ce ar trebui sa am in vedere si sa fac astfel incat sa NU PAR ca as fi pentru prima data, sa fiu stapan pe mine si sa impresionez intr-o oarecare masura pe angajator, astfel incat sa ma angajeze. Stiu ca depinde si ca nu exista o reteta castigatoare care sa functioneze de fiecare data, dar as vrea totusi cateva sfaturi.

Foarte bună întrebarea ta — și îți spun din start: faptul că îți pui problema așa arată deja că ai o mentalitate potrivită pentru un interviu reușit. Mulți nu își dau seama cât contează să vii pregătit nu doar cu cunoștințe, ci și cu atitudine.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Informații Importante

Politică Intimitate