Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

Munca la jandarmerie


maniolescucarmen

Recommended Posts

Buna dimineata tuturor! Vreau sa imi formez o opinie cu privire la ceea ce inseamna jandarmerie, ofiter la jandarmerie mai exact.

Situatia sta in felul urmator, am terminat (mai exact, urmeaza sa o termin peste o luna) o facultate "civila" din cadrul Universitatii din Bucuresti si, bineinteles, ca asteptarea pe plan profesional a ramas neimplinita si speranta aproape de 0 la angajare.  (am luat in considerare sa fac si o a doua facultate, dar parca nu mai am acelasi entuziasm si energie cand vad tot felul de activitati fara folos si foarte posibil sa aiba acelasi rezultat ...)

Asadar, am luat in considerare admiterea la Academie la jandarmi.  Spun din start (si fara prea multe texte pline de emfaza pe care le auzi la toti cei care vor sa dea la Academie, de genul "sa apar patria, legile, sa mor pentru patrie. etc" , evident ca imi voi face datoria cat pot mai bine, dar fara sa fiu ipocrit si sa imi arat falsul entuziasm) as alege aceasta meserie pentru siguranta locului de munca si sa zicem un salariu decent de ofiter.

Acestea ar fi principalele motive pentru care as alege Jandarmeria. Dar ma puteti informa mai exact cu privire la ceea ce inseamna pana la urma jandarmeria si ofiterii la jandarmerie? Daca exista oameni care au lucrat in sistem, la jandarmi mai ales, merita sa faci aceasta alegere?Din punct de vedere financiar, evolutia salariului in timp(5 ani de exemplu) se face simtita la ofiteri? (nu ca la profesori, sa astepti o viata intreaga pentru un salariu care sa iti permita o viata decenta.)

(si doresc o opinie sincera si realista, va rog. Stiu, sistemul este cum este, societatea la fel, dar angajatii din structurile de forta sunt mult mai bine platiti decat oricare altii dintre bugetari, de exemplu profesorii, nu vorbesc de parlamentari sau alti politicieni, ca pana acolo e cale lunga si oricum nu am atatea relatii incat sa aung vreodata in aceste cercuri, ma refer strict la locurile de munca accesibile oamenilor "din popor")

Va multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

Statistici
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy