Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

Impresii la interviu


georgiana74

Recommended Posts

Buna. Rog, dati-mi cateva pareri de la persoane care au trecut prin mai multe astfel de etape si anume un interviu pentru angajare. Ar fi pentru prima data cand merg la un interviu si acesta ar fi pentru un post de presales consultant, limba engleza. Ce ar trebui sa am in vedere si sa fac astfel incat sa NU PAR ca as fi pentru prima data, sa fiu stapana pe mine si sa impresionez intr-o oarecare masura pe angajator, astfel incat sa ma angajeze. Stiu ca depinde si ca nu exista o reteta castigatoare care sa functioneze de fiecare data, dar as vrea totusi cateva sfaturi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

Statistici
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy