Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

Cat castiga un electrician?


Recommended Posts

Buna! Doresc sa ma angajez ca electrician si vreau sa urmez cursurile unor scoli postliceale in acest domeniu. As dori totusi sa am habar cat mai mult despre posibilitatiile jobb-ului de electrician fiindca nu as dori sa calc stramb , sau sa fac ceva care nu are cautare.

Ce presupune aceasta specializare ? Trebuie un electrician sa aiba notiuni de electricitate si sa faca calcule precum Legea lui Ohm , sa calculeze rezistente , sa calculeze  intensitatea curentului electric sau aceste lucruri sunt facute de ingineri si electricianul decat trage fire si monteaza tablouri/prize?  Cam cat castiga un electrician ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

Statistici
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy