Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

Contactele de munca in Italia - Contract nedeterminat / determinat


Recommended Posts

Există două tipuri principale de contracte de muncă: un contract de muncă pe perioadă nedeterminată (contratto a tempo indeterminato) și un contract de muncă pe durată determinată (contratto a termine and contratto a tempo determinate). Ambele tipuri de contracte se află sub controlul regulilor generale stabilite prin Codul Civil Italian.

Contractele de muncă pe perioadă nedeterminată - Acest tip de contract se utilizează pentru relațiile de muncă "normale" din Italia. În acest tip de contract nu se stabilește o anumită perioadă de timp de lucru și garantează angajaților o siguranță mai mare decât orice alt tip de contract în Italia.

Contractul pe perioadă determinată - Scopul acestui tip de contract este de a angaja persoane pentru anumite perioade limitate de timp.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

Statistici
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy