Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

Job - probleme medicale - alternative


florim40

Recommended Posts

Buna, am hernie de disc pe care o simt pe piciorul stang, momentan nu lucrez, sunt somera neindemnizata, am 2 copii scolari de clasă primară.

Ce ma sfătuiți? varianta a - daca exista ceva o indemnizatie, pt ca nu sunt apta de munca, varianta b - un job part-time ceva bine platit, am lucrat mai mult pe comerț,mai mult in picioare, nu pot rezista 3 ore pe scaun, nu am lucrat decat stand in picioare, nu am licenta, desi am pe profil studii superioare de scurtă durata, de 6 ani m-am concentrat doar pe munca...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ia-ti gandul de la indemnizatie ca "nu esti apta de munca". In Romania ii pune si pe aia cu membre lipsa sa faca control regulat, poate au crescut la loc intre timp... Cauta-ti un job in care sa te misti destul de mult, fara sa ridici greutati mari. Daca e de operat, fa operatia si in 2 luni esti ,,ca noua"!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

Statistici
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy