Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

Ce ai alege intre o companie mare, una mica sau un job in adminstratie


laurentiu2000

Recommended Posts

Compania mare, multinațională este un mediu puternic concurențial, cu condiții bune (sediu nou și dotat/securizat, echipamente performante), ținte și sarcini foarte clare, provocatoare, ore suplimentare nu neapărat plătite, stagii de pregătire în țară și străinătate, uneori posibilitatea de avansare, un numar mare de colegi, accesul la un grup (elitist uneori) de evenimente corporatiste, un capitol în CV cu greutate, bonusuri sub formă de bani/ asigurări medicale/ abomanamente la săli de sport, evenimente de socializare/motivare/recreere, implicarea în activități umanitare, relativă stabilitate, automobil, locuința de serviciu, acțiuni, etc. Simți cum emană putere.

Administrația (locală sau centrală): este un mediu aproape neconcurențial, cu un program de muncă fix, cu o admisie discutabilă la nivel de abilități profesionale, o bază materială învechită, integrarea într-un sistem de relații personale, relativă stabilitate. Este un mediu în foarte lentă schimbare, în evoluție spre bine.

Firma mică/ medie: se caracterizează prin mediu de lucru familial, liniște, libertate, flexibilitate, paletă largă de activități profesionale. Poți deschide ferestrele când vrei, te îmbraci mai relaxat.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

este important ca fiecare individ, pe cât posibil, să se îndrepte către mediul în care se va simți cel mai confortabil la locul de munca. să aleagă un domeniu în care să poată să performeze dar să ia în considerare și mediul în care va face acest lucru. astfel se va simți împlinit, mulțumit și după o zi de muncă va merge împăcat acasă chiar dacă a avut de muncit mult, iar a doua zi o va lua din nou voios de la capăt.

bafta!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

Statistici
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy