Jump to content
Forumul de joburi - JobX.RO

Comunicarea dintre angajator si angajat, la locul de munca


Recommended Posts

Comunicarea dintre angajatori şi angajaţi va fi mult mai prosperă dacă, după o perioadă de 3 luni de la angajare, angajaţilor li s-ar cere să completeze un chestionar privind satisfacţia la locul de muncă. Apoi, aceste chestionare ar trebui aplicate în fiecare an tuturor angajaţilor, răspunsurile fiind interpretate de specialişti. O altă metodă eficientă de comunicare şi, totodată, de îmbunătăţire a performanţelor angajaţilor şi de dezvoltare a organizaţiei ar fi aceea a existenţei unui program cu angajaţii, astfel încât, atunci când angajaţii au ceva de spus să poată merge cu încredere la angajator şi să poarte o discuţie.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Despre JobX

Forumul de job-uri este o platformă liberă, unde fiecare îşi poate împărtăşi opiniile, poate căuta sau oferi un loc de muncă în cadrul propriei companii, sau unde poate evalua angajatorii, condiţiile de lucru pe care aceştia le oferă.

JobX.RO găzduieşte, de asemenea, informaţii de interes public din domenii diferite, precum resurse umane, piaţa locurilor de muncă, salarizare etc, informatii structurate sub forma unor discuţii de tip forum.

Fiecare utilizator este singur răspunzător pentru conţinutul publicat, conform Termenilor şi condiţiilor de înregistrare . Mai multe informaţii puteţi găsi aici.

Contact rapid

jobxro@gmail(dot)com

Statistici
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy